• darkblurbg

MACCROX is een relatief jong bedrijf, maar we kunnen bogen op een jarenlange ervaring en een immens netwerk in de bouw, de grond-, weg- en waterbouw, ruimtelijke ordening en logistiek. Naast onze eigen competenties, kunnen we beschikken over de kennis van een groot aantal deskundigen in de verschillende vakgebieden en landen.

Duurzame en kwaliteitsproducten

Wij handelen, bemiddelen, promoten en adviseren in met name duurzame en kwaliteitsproducten en al onze activiteiten zijn gericht op een langdurige relatie met cliënten en milieu. We weten waar we het over hebben, en - wellicht net zo belangrijk - we weten wanneer we dat niet doen. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten en/of toepassingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn! Onze aanpak is persoonlijk en vindingrijk, we staan met beide voeten op of in de grond, steken voor u de handen uit de mouwen, werken met een glimlach, plezier en passie en staan voor alles en iedereen open!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ons streven is om zo min mogelijk te verbruiken en zoveel mogelijk waarde toe te voegen voor de samenleving en is tevens gebaseerd op harmonie tussen drie pijlers People (mensen), Planet (milieu) en Profit (winst). Kortom: duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Open

“Open” is het woord dat MACCROX het best typeert; open als in oprecht en openhartig zaken doen, als in ontvankelijk en toegankelijk zijn voor nieuwe producten en klanten en als in een ongedwongen en ongebonden sfeer. We spelen graag open kaart met U en houden van een open einde, waarbij beide partijen weer - of nog steeds - open staan voor een goed vervolg.

Ook veel van onze producten worden getypeerd door hun “open karakter”als het gaat om water- en luchtdoorlatendheid, zoals onze halfverhardingen en (half)gebonden verhardingen, onze betonvoering voor (golf)bunkers en tees, het raster van gerecycled kunststof t.b.v. bodemversteviging en ons lichtgewicht schuimglas.

 

Laten we er eens over praten!